Killer Bee #3 Remote Kill Switch / Failsafe V2-S

Algemene vragen over electronica, accu, servo, lader, transponders e.d.

Moderator: Moderator's groep

Gebruikersavatar
Roel
Bigscale Guru
Bigscale Guru
Berichten: 3609
Lid geworden op: za jan 27, 2007 8:22 am
Land: Nederland
Provincie: Limburg
Zenderset: Futaba 3PKS
Frequentie: Spektrum Pro 2.4GHz
Locatie: Panningen

Killer Bee #3 Remote Kill Switch / Failsafe V2-S

Berichtdoor Roel » za apr 10, 2010 6:37 am

Killer Bee #3 Remote Kill Switch / Failsafe V2-S (for Spektrum)

Afbeelding

Gedetailleerde beschrijving
The Killer Bee Kit 3 wordt geleverd met bedrading die is gesoldeerd aan de aansluitingen van de CY of Zenaoh drukknop kill switch. Deze kit is compatibel met Zenoah en Chung Yang motoren. Deze kit omvat de Killer Bee V1 of V2, hittebestendige bedrading met nieuwe CY kill switch & kabelbinders.

Zonder een remote kill switch kan een radio-glitch, kapotte servo, bevroren carb, of vastzittende gasstang resulteren in een op hol geslagen auto. Dit kan leiden tot dure auto-, motor, en zelfs menselijke schade. Een Killer Bee zorgt ervoor dat dit niet gebeurt.

The Killer Bee is de ultieme failsafe gas r / c kill switch /.

-2 cellen LiPo compatibiliteit
-Verkorte pigtail leidt
-Opwaardeerbaren firmware
- Remote status LED output
- Alarm buzzer uitgang
- Immuun voor RFI (Radio Interference)

The Killer Bee zal bij een Radio-glitch automatisch de motor stilleggen, dit ook tijdens: / verlies van de accuspanning of een, lage accu spanning, slechte verbinding, of totaal losraken van de accu. U kunt ook de Killer Bee de motor op elk moment je stil leggen door te drukken op de zender met het 3e kanaal schakelaar (Killer Bee v1), of door het uitschakelen van uw zender / uit-schakelaar (Killer Bee v2).


Er zijn 3 verschillende versies van de Killer Bee om uit te kiezen, de V1, V2 en V2-S. Welke Killer Bee je nodig hebt hangt af van uw radio versnelling.

Killer Bee v1 werkt met alle 3 & 4-kanaals radio's. Het past in de ongebruikte Aux-kanaal op uw receiver.
Killer Bee v2 werkt met alle 2, 3, en 4-kanaals radio's, met uitzondering van HPI 2.4GHz, Spektrum en Nomadio merk radio's. De v2 mag niet worden gebruikt op de helikopters.
De v2 is niet per se beter dan de v1. Ze zijn gewoon anders.
De V2-S werkt net als de v2, maar het heeft een ingebouwde timer 5 seconden-in die ervoor zorgt dat de motor volledig wordt afgesloten, en voorkomt dat de Spektrum failsafe uit het overschrijven van de kill switch.

Zodra u hebt besloten welke Killer Bee versie die je nodig hebt dan moet je om te beslissen wat voor soort bekabeling je wilt om de Killer Bee aan te sluiten. De bedrading verbindt de Killer Bee om uw bobine. U kunt ook een LED of zoemer aanzetten/installeren om u te helpen informeren d.m.v. de led of geluid over de status van de kill switch.

bron: www.largescalerc.com
Velle est posse

Terug naar “Elektronica algemeen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten