Haperende motor

Post hier alles over motoren (Zenoah, CY), carburateurs, bougie en uitlaten

Moderator: Moderator's groep

Gebruikersavatar
Tiemen
Actieve poster
Actieve poster
Berichten: 156
Lid geworden op: wo apr 29, 2009 4:13 pm
Land: Nederland
Provincie: Overijssel
Merk: HPI
Type: Baja 5T
Zenderset: Sanwa MX-3FHSS
Frequentie: 2.4GHz
Club: RC Elburg
Locatie: Genemuiden

Re: Haperende motor

Berichtdoor Tiemen » za sep 12, 2009 6:42 pm

Inmiddels is het al wel beter. Via een ander forum de tip gekregen.

Het werkt nu als volgt:

Knopje van 3e kanaal omzetten: motor uit
Zender uit doen: motor uit, MAAR ook het ledje uit i.p.v. knipperen
Schakelaar van de auto uit: motor uit.

Dus het werkt, maar ik zit nog een beetje met het niet knipperende ledje bij signaalverlies. Volgens de beschrijving hoort deze te knipperen.
Overigens knippert deze ook als ik eerst de schakelaar van de auto aanzet, en dan pas de zender. Dan knippert het ledje wel.

Vanmiddag even gereden, en ............... geen enkel probleem! Wat kun je dan blij zijn zeg! Die vervelende storingen lagen duidelijk aan de zender/ontvanger. Nu geen enkele misslag meer gehad. SUPER!

Dr.Dre.

Re: Haperende motor

Berichtdoor Dr.Dre. » za sep 12, 2009 7:43 pm

Tiemen schreef: Nu geen enkele misslag meer gehad. SUPER!

@ Ook weer opgelost :mrgreen: :mrgreen: ,gr.Dr.Dre.

Gebruikersavatar
rctuningraalte
Actieve poster
Actieve poster
Berichten: 144
Lid geworden op: do jul 24, 2008 7:42 pm
Provincie: Overijssel
Merk: HPI
Type: 5bv2
auto 2: HPI
Type 2: 5T
Zenderset: FUTABA PK4
Frequentie: 2,4
Club: main meetings raalte
Website: www.rctuningraalte.nl
Locatie: Raalte
Contacteer:

Re: Haperende motor

Berichtdoor rctuningraalte » za sep 12, 2009 7:56 pm

hey kerel mooi om te horen .
groetjes maico
Afbeelding


Terug naar “Motoren/uitlaten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 10 gasten