Pagina 1 van 1

HPI Savage 5R - Subaru WRC Rally in schaal 1:5

Geplaatst: zo mei 17, 2009 5:39 am
door Roel
Afbeelding
HPI Savage 5R - Subaru WRC Rally in schaal 1:5

HPI verrast op de Shizuoka Hobby Show met een 1:5 rally auto op basis van de bekende HPI Savage Monster Truck

Op de Shizuoka Hobby Show in Japan heeft HPI een geheel nieuw 1:5 onroad Rally model gepresenteerd welke is opgebouwd op basis van het nieuwe extra lange HPI Savage 5T chassis. Dit nieuwe chassis is nog niet in Europa geïntroduceerd, maar dit is al het tweede model wat HPI presenteert op basis van dit nieuwe chassis.
Net als de HPI Savage 5T is deze 1:5 rally auto voorzien van de K5, 9 Big Blok nitro motor van 5,9cc / .32ci met drie poorten welke zo'n 3,5PK ontwikkelt bij maximaal 39.500rpm. De motor is voorzien van het Rotostart 2 startmechanisme. De HPI Savage 5R zal worden verkocht als RTR (Ready-to-Run) model, klaar voor gebruik, volledig geassembleerd met motor, servo's en elektronica. Voor dit model heeft HPI nieuwe onroad banden en velgen ontwikkeld welke een soort all-road profiel hebben. De HPI Savage 5R zal in het najaar van 2009 leverbaar worden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
bron: www.rc-junkies.com

Re: HPI Savage 5R - Subaru WRC Rally in schaal 1:5

Geplaatst: zo mei 17, 2009 7:59 am
door corecrusher
zou de auto zonder kap willen zien
maar zou een flinke auto wel willen zien op nitro ,gewoon hoe dat reageert :shock:

Re: HPI Savage 5R - Subaru WRC Rally in schaal 1:5

Geplaatst: zo mei 17, 2009 9:16 am
door Ome Droogmole
als ze der nou gewoon een bigscale blokje in zouden zetten. 26cc ofzo dan was het nog interessant. dit kost je klauwen met centen om alleen al mee te rijden. gezien het feit er van die nitro zooi in moet. en hij waarschijnlijk niet zo zuinig zou rijden. maar voor de rest ziet die subaru er wel heel strak uit :)